Wat

Anders zien, anders doen. Zo is de werkwijze van iWill het beste te typeren. iWill helpt u op een andere manier naar uw bedrijf en de mogelijkheden te kijken, maar zorgt ook dat u in staat bent om veranderingen door te voeren. Een nieuw inzicht heeft pas resultaat als het zich vertaalt naar anders handelen: wat gaat u morgen anders doen!

Waarom iWill

iWill werkt vanuit de interactie met de ondernemer en zijn of haar medewerkers, zonder ellenlange rapporten maar met een praktische en interactieve methode. Het bureau is naast groei, gespecialiseerd in het vercommercialiseren van innovaties. Bijvoorbeeld vanuit kansen die nieuwe media en ICT bieden voor individuele bedrijven; het digitale tijdperk waarin wij zitten, biedt legio kansen voor elke organisatie.

Om tot goede resultaten te komen, streeft iWill naar een vertrouwelijke sfeer waarin de vinger op de zere plek wordt gelegd maar waarin ook gelachen kan worden. Een persoonlijke, no-nonsense aanpak vanuit een heldere visie op ondernemen. Je zou het Rotterdams kunnen noemen.

Netwerk van specialisten

De wereld van ondernemers is complex en veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. Dit vraagt, naast een business consultant, om specialisten op specifieke gebieden. Denk bijvoorbeeld aan specialisten op het gebied van online marketing, fiscale zaken, bedrijfsopvolging en complexe financiƫle constructies maar ook met partijen die oplossingen kunnen realiseren zoals een internetbureau of subsidieadviseurs. iWill werkt met vaste partners die ieder vanuit zijn vakdiscipline top is.