Voor Wie

iWill werkt voor ondernemers en managementteams die willen bouwen aan hun business en aan zichzelf.

Referenties

“Wil is voor mij en Jasper van grote waarde geweest als bevlogen bedrijfscoach in de Creative Factory. Hij kan als geen andere scherpe vragen stellen die je direct doen nadenken over bedrijfsvisie, ambities en doelen. Zijn kijk op de verschillende rollen die je als ondernemer inneemt heeft ons persoonlijk én als bureau enorm geholpen.”
Laurens Boex, Partner / Strategy Director Rodesk

“Wil is bijzonder sterk in het (her)ontdekken van de kracht van mensen en organisaties. Hij speelt een actieve rol bij het ontwikkelen van daadkrachtige visies en doelstellingen die zorgen voor structurele resultaten. Na tien jaar nogmaals gebruik gemaakt van zijn kennis en inzet. En ook dit keer weer naar volle tevredenheid. Bedankt!”
Dennis Kranendonk, eigenaar Atlantis Creative

“iWill heeft SonicPicnic geweldig geholpen bij analyseren en versterken van onze interne structuur en het stellen van duidelijke doelen. SonicPicnic bestaat al bijna 10 jaar en het was heel verhelderend om eens deskundig ”doorgezaagd” te worden en niet alleen gewezen te worden op verbeterpunten, maar ook de handvaten aangereikt te krijgen waarmee we meteen zelf aan de slag kunnen. Wil weet hoe creatieve bedrijven en creatieve geesten te werk gaan, en kent de voordelen en valkuilen.”
Tuur Hendrikx, mede-eigenaar SonicPicnic

“Will helped us to reposition our company. It clicked. He is quick in understanding the context in which we operate. In a few sessions we were already able to make essential choices and translate this into practical, no nonsense and feasible actions. He did not tell us what to do, he merely offered a practical step- by- step pathway and showed us how it works. Very helpful and motivating!
Tjeerd Deelstra, Director The International Institute for the Urban Environment

“Dankzij de praktische methodieken van Wil hebben wij (mijn zakenpartner en ik) onze gedachtes kunnen stroomlijnen en is de koers nu helder en scherp. Kritische vragen van Wil zorgden ervoor dat de juiste antwoorden boven kwamen en onze toekomstvisie helder en duidelijk op papier gezet kon worden. Dankzij deze kritische en verrassende blik zijn we nu in staat om iedereen binnen het bedrijf hier ook naar te laten handelen. De samenwerking heb ik als erg prettig en helder met een praktische insteek ervaren. Wij hebben hem gevraagd voor onze Raad van Advies.”
René Persoon, ondernemer A New Spring

Voor meer referenties, check: linkedin Wil Ruijsbroek