De overname – een heldenreis

iWill Overname een heldenreis

Marjon De Stefano-Poulus heeft in haar boek op een praktische wijze haar kennis en ervaring als coach bij het begeleiden van de technische en menselijke processen van een bedrijfsovername op papier gezet. Ik ken Marjon persoonlijk en heb met haar diverse overnametrajecten mogen begeleiden. Het zijn elke keer weer complexe maar zeer interessante trajecten waarbij oud en nieuw ondernemerschap bij elkaar komt.

‘De overname – een heldenreis’ is een inspiratie- en informatieboek voor iedereen, die serieus overweegt om ondernemer te worden door middel van het overnemen van een bedrijf. Het boek leidt kandidaat-kopers stap voor stap langs de verschillende onderdelen van de voorbereiding, schetst de keuzes die onderweg gemaakt moeten worden en geeft talloze handige tips. Praktijkvoorbeelden bieden inspiratie voor moeilijke momenten in het overnameproces.

Ben je van plan om in het ondernemerschap te stappen door een bedrijf over te nemen, dan raad ik dit boek zeer zeker aan. Bestellen kan direct via onderstaande button.

Managementboek iWill

Plaats een reactie